Historia gojore

Duke kërkuar të vërtetën në lidhje me krimet e kryera në Kosovë në vitet 1990, hulumtuesit e Fondit për të Drejtën Humanitare Kosovë kanë shënuar dëshminë e dëshmitarëve okularë të mbijetuar dhe të të afërmve të viktimave, eshtrat e të cilëve ishin fshehur në varrezat masive në Batajnicë.

X