Lajm

Film ’Thellësia 2 ’ në Suboticë dhe Pançevë

Pas premierësbotërore në Festivalin e 66 të Filmit të Berlinit të muajit shkurt, filmi dokumentar ’Thellësia 2’, i autorit Ognjena Glavoniqit, do të shfaqet si premierë në Serbi në projeksionet në Suboticë (15 mars) dhe në Pançevë (16 mars). Film tematizon ngjarjet e vitit 1999...